2. oktober 1990 Admira Wacker Wien-Vejle Boldklub 3-0 UEFA

Peter Kjær-John Larsen, Jakob Laursen, Preben Elkjær, Brian Steen Nielsen, Henrik Risom, Finn Christensen, Carsten Pedersen, Keld Bordinggaard, Christian Lundberg og Steen Thychosen

Udskiftningsspillere:
Boye Habekost, Lars Rud, Lars Døhr (afløste i det 46. min. Preben Elkjær), Johnny Mølby (afløste i det 62. min. Keld Bordinggaard) og Brian Rasmussen

Kampens gang:
18. min. 1-0 Michael Binder
28. min. 2-0 Olaf Marschall
44. min 3-0 Ernst Ogris

Dommer: Salomir Mircea, Rumænien.
Tilskuere: 2.000

De 47 VB-fans, der med bus havde taget turen til Wien, blev i returkampen på Südstat Stadion vidner til en endnu mere deprimerende VB-indsats end i den første kamp i Vejle. Der blev præsteret så få positive ting at det næsten var flovt.
Taktikken var ellers klar. Admira skulle presse fra start højt oppe på egen banehalvdel, men østrigerne gik fra starten i offensiven og var tæt ved at score i kampens første minut, hvor Henrik Risom måtte redde på målstregen.
Kampens spænding holdt reelt kun i godt et kvarter. Så kom Admira Wacker foran og VB'erne opgav næsten totalt. Efter en dyb stikning fra Ernst Ogris, spillede Olaf Marschall på tværs. På midten fik hverken Preben Elkjær eller John Larsen sparket væk, så målscoreren fra Vejle havde let ved for anden gang at passere Peter Kjær.
Omkring den halve time kunne Admiras østtyske spiller, Olaf Marschall efter et frispark fra Peter Artner yde sit bidrag til den tyske genforening et par timer senere, idet han uhindret fik lov til at heade bolden i nettet til 2-0.
Det var ikke Preben Elkjærs aften. Minuttet for pausen tabte han en tackling med Michael Binder, og Ernst Ogris havde frit løb mod mål og kunne score til 3-0. Minuttet efter var Elkjær så uheldig at få Ernst Ogris' albue ind i brystet med et trykket ribben til følge. Derfor var Preben Elkjær ikke med efter pausen, hvor det tydeligt var at mærke på begge hold, at de ikke var indstillet på at yde nævneværdigt mere i denne kamp.
VB's chancer i kampen kunne tælles på en hånd. De bedste var et par hovedstød af Christian Lundberg i første halvleg.
- Vi gjorde hvad vi kunne. Spillernes indstilling kan jeg ikke være utilfreds med. Målene er ærgerlige og falder efter personlige fejl, men jeg mener ikke, enkelte spillere bærer skylden for nederlaget, sagde VB-træner Ebbe Skovdahl efter nederlaget.
Blandt tilskuerne til UEFA Cup-kampen i Wien var skotske Glasgow Rangers hjælpetræner John McGregor, og han lagde ikke skjul på, at han først og fremmest var der for at kigge på VB's landsholdsback, John Larsen, men da den skotske klub, der regnes for en af engelsk fodbolds rigeste, allerede har to udlændinge i spillerstaben, tog John Larsen den skotske interesse afslappet. Til gengæld lagde han ikke skjul på hans skuffelse over kampen mod Admira.
- Vi havde igen alt for mange boldtab og svage afleveringer, fastslog John Larsen. Admira spillede som vi havde kunnet forvente, men østrigerne var en tand mere professionelle end os.